14/09/2014

Mohammad-Reza Djalili Profesor Emeritus i Institutit të studimeve të larta ndërkombëtare dhe zhvillimit, Gjenevë Thierry Kellner Pedagog në departamentin e shkencave politike të Universitetit të lirë të Brukselit.Ato bashkërisht kanë publikuar punime të shumta akademike.Libri i tyre i fundit : « Irani », coll. « 100 pyetje mbi » (Editions

Pse kundër krizës nuk ka funksionuar asnjë recetë? Një kokëçarje edhe për CIA-n, FBI-në dhe Pentagonin Kanë kaluar 7 vite lopësh të dobëta, bile skelektore, por profecia biblike nuk është vërtetuar, lopët e majme priten akoma të vijnë, ndërsa sokëllijnë sërish kalorësit e Apokalipsit. Është se kanë qenë 7 vite