07/09/2014

Kriminele te medhenj qe kane ndikuar ne histori Pas emrit Terroristi007 (Irhabi007) fshihej Younis Tsoulis, lindur në 1983, i biri i Bachir Tsouli, nëndrejtori i zyrës turistike të Marokut në Londër. Terroristi007 ose Irhabi007 u shfaq për herë të parë në faqet e internetit me propagandë fondamentaliste islamike në fund

Ja se cilat qenë ngjarjet që çuan në djegien e kryeqytetit të ri amerikan nga trupat britanikë në gushtin e 1814 dhe impakti që pati “fatkeqësia më e madhe e shkaktuar ndonjëherë ushtrive amerikane” ndaj Shteteve të Bashkuara, Britanisë dhe Kanadasë Graeme Garrard Kur James Madison, Presidenti i 4-ët i

Të dhënat e fundit nga firma e hulumtimeve comScore thonë se sistemi më i madh operativ në SHBA ende mbetet platforma mobile e Google, Android, edhe pse pjesëmarrja e saj thuhet se ka rënë nga 52.5 për qind në 51.5 për qind, gjatë muajit korrik. iOS, sistemi i dytë më

Liberation Franca do të bëhet më e ngrohtë dhe me më shumë reshje, me më shumë episode metereologjike ekstreme, konkludon raporti i dorëzuar ministres së ekologjisë Ségolène Royal, e cila njoftoi me këtë rast masat e kursimit të energjisë në banesat publike dhe ato private. I porositur nga ministria në

Le Monde Në përfundim të një jave negociata maratonë, të premten në darkë më 5 shtator, 28 anëtarët e Bashkimit Evropian ranë dakort për një seri sanksionesh shtesë kundra Rusisë. Sanksione të quajtura të nivelit të « 3 », me një impakt të fortë ekonomik. Megjithatë kujdes : zbatimi i tyre