Home»Galeri»Foto»Kjo eshte fotografia e vitit

Kjo eshte fotografia e vitit

Kjo eshtë tornado Alley në SHBA e cila është fotografuar në Kolorado më 28 maj të vitit 2013 dhe e cila është përzgjedhur nga National Geographic si fotografia më e mirë e këtij viti në garën e udhëtuesve të cilët dërgojnë fotografi. Këtë foto e ka realizuar Marko Korosec.

timthumbphp_3561

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *