Home»Galeri»Foto»FOTOHISTORI / Lotë vëllazërorë

FOTOHISTORI / Lotë vëllazërorë

Seria: Me mire fotografi, se sa fjale…

Bashkim dhe ndarje. Një koreanoverior përshëndet me dorë, teksa vëllai i tij koreano jugor mundohet të përmbajë lotët, pas një takimi të shkurtër mes familjarëve që jetojnë të ndarë që nga koha e ndarjes së dy Koreve

Lote vellezerish

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *