Home»Galeri»Foto»FOTO / Të pabesueshme. Kur qeniet e “vockla” njerëzore “humbasin” në madhështinë e natyrës

FOTO / Të pabesueshme. Kur qeniet e “vockla” njerëzore “humbasin” në madhështinë e natyrës

Sado që të mbërthyer që e gjejmë veten në përditshmërinë tonë, natyra na ofron gjithmonë një vend të përsosur për t’u “arratisur”. Natyra ka një aftësi të na bëjë të ndihemi të vegjël dhe të parëndësishëm, duke i vendosur të gjithë problemet tanë në perspektivë. Duke i lënë prapa. Me këtë në mendje, ja disa fotografi të jashtëzakonshme që tregojnë se sa të vegjël mund të dukemi kur eklipsohemi prej mrekullive të fuqishme të natyrës.

qenie 15 qenie 14 qenie 13 qenie 12 qenie 11 qenie 10 qenie 9 qenie 8 qenie 7 qenie 6 qenie 5 qenie 4 qenie 3 qenie 2 qenie 1

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *