06/08/2014

Deri disa ditë më parë ishte Zotëri Askushi. Por pas rrëzimit të Boeingut 777 të Malaysia Airlines në qiellin e Ukrainës lindore, në 17 korrik bota nisi të mësojë për ekzistencën e tij. Dhe paparacët kanë filluar ta ndjekin kudo. “Fajo” i menaxherit holandez Jorrit Joost Faassen, 34 vjec, është

Seria: Kur komplotet i bëjnë qeveritë Rrezet e vdekjes kanë qenë një fiksim i shkencës prej dekadash – po a mund të ekzistojnë në botën reale? Nikola Tesla sigurisht që mendonte kështu, madje ai mburrej se mund të prodhonte një rreze vdekje në gjendje që të asgjësonte në moment një

Seria: Te pathena per mbreterit e lashtesise Glauku ishte një mbret i madh në mitologjinë greke, një njeri që e kishte prejardhjen drejtpërdrejtë nga titanët. Duke qenë pasardhës i të gjithë perëndive, ashtu sikurse edhe një mbret, nuk është e habitshme që ka qenë jo pak ekscentrik. Glaukut i pëlqente

Një re me një formë të pazakontë UFO-je është pikasur në qiell mbi qytetin e Xiamenit, në provincën juglindore kineze të Fujianit

Dhjetëra australianë shtynë fort dhe anuan një tren për të ndihmuar një banor, këmba e të cilit kishte ngecur mes një vagoni udhëtarësh dhe një platforme. Autoritetet i vlerësuan shumë përpjekjet e tyre, duke i quajtur shembull “të fuqisë së popullit”

Ndoshta keni dëgjuar për “një listë të gjërave që nuk duhen bërë”. Drejtorët e përgjithshëm dhe ekspertët e produktivitetit e rekomandojnë këtë ide si një rritëse të madhe të produktivitetit në punë, që do të të ndihmojë të krijosh kohë dhe hapësirë për të gjithë gjërat që kanë vërtetë rëndësi.