05/08/2014

Rrjeti social “Facebook” po përballet me një faturë të madhe për të paguar, pasi ndaj tij është ngritur një padi. Organizata “Europa v Facebook” ka ndërmarrë një fushatë të quajtur, fushatë intimiteti ku i ka kërkuar rrjetit social për t’i paguar përdoruesit për të dhënat e tyre personale që publikojnë.

Shtetet e Bashkuara të Amerikës, kanë bërë të ditur se një “spiun” i ri ka furnizuar mediat me material që përmbanë dokumente sekrete. Më herët, The Intercept, ka publikuar një artikull duke u thirrur në një burim anonim, e që bënte të ditura teknikat e qeverisë amerikane për të monitoruar

Duke filluar nga viti 2009 dhe për të paktën dy vite, Shtëpia e Bardhë ka infiltruar në Kubë disa agjentë të fshehtë, zyrtarisht si vullnetarë të agjencisë amerikane të bashkëpunimit, Usaid, për të nxitur opozitën kundër qeverisë kastriste. Mendohet që kanë qenë më shumë se 12 agjentët, të punësuar nga

Teoritë e komplotit gëlojnë gjithandej në këtë planet, nga Amerika në Azi, dhe kudo në mes këtyre. Këto janë teoritë më të çmendura të komplotit  që kanë ardhur nga Lindja e Mesme. Në një rajon që vuan nga turbullirat politike dhe fetare, si dhe një dyshim i përgjithshëm ndaj të

Daily Mirror: Cfare eshte ky qe ecen ne Hene? Foto hapesinore tregojne figuren e cuditshme ne siperfaqe

Sapo Portugalia u largua nga ombrella e mbrojtjes së Eurozonës, i duhet të përdorë sërish paratë e Trojkës për të shpëtuar një bankë. Është kjo një shënjë e kthimit të krizës? Të gjitha shenjat tregojnë shërim: Në prill pas tre vitesh mungesë Portugalia u kthye në tregun e kapitaleve. Në