26/04/2014

Interneti ka lindur si “projekt special i CIA-s”, dhe në trajtimin e fenomeneve të rrjetit “kjo gjë duhet mbajtur paraysh, sepse ky është realiteti, dhe kështu e kanë ndërtuar SHBA”. Fjalë të një njeriu që nga “projektet specialë” merr vesh shumë. Vladimir Putin e ka bërë këtë deklaratë në një

Katër vjet më parë, klani i Camelot vendosi të mbështeste Obamën në zgjedhjet brenda partisë, Tani vjen mbështetja për Clintonin: “Shpresoj të kandidojë” Eshtë shumë më tepër se një mbështetje politike: është një ripajtim dinastik, mes dy familjeve politike më të pushtetshme të Amerikës. Caroline Kennedy, e vetmja pasardhëse ende

Hakëlberri Fin konsiderohet një prej romaneve më të mëdhenj amerikanë të të gjithë kohërave. Por ashtu si protagonisti, edhe libri ka qenë shpesh herë në telashe Suzanne Bilyeu Në mars të vitit 1885, komiteti i Librarisë në Konkord, Masacusets mori një vendim: libri i ri i Mark Tueinit – “Aventurat

Që nga “Novorossija” (Rusia e Re në juglindje të Ukrainës), tek Transnistria e panjohur, që nga shtetet balltike që i kanë kapur të dridhurat, deri tek fragmente të Kaukazit. Aneksimi i Krimesë është vetëm pjesa e parë e lojës së re gjeopolitike të Kremlinit. Për të frenuar ekspansionin e NATO-s