11/04/2014

Lufta e Ftohtë, kjo e reja, vazhdon dhe duket se dëshiron ta kopjojë atë të parën edhe në detajet më të vegjël. Me Sergei Lavrovin, i cili përdor një gjuhë e cila e bën të duket si rimishërimi i Gromikos, ora e Moskës vazhdon të ecë së prapthi dhe në

Janë gjithnjë e më të shumtë në numër udhëheqësit botërore që përdorin rrjetet socialë për të komunikuar, dhe shumë prej tyre kanë zgjedhur të rregjistrohen edhe në rrjetet socialë kinezë. Që nga momenti kur në Kinë Facebook, Twitter dhe të tjerë janë të ndaluar, ekziston një seri mediash sociale kineze

Thomas L. Friedman Pak përpara Olimpiadës së Sochit, presidenti rus, Vladimir Putin luajti një ndeshje hockey atje. Parë në retrospektivë, është e qartë që po bënte nxemjen për pushtimin e Krimesë. Gjeopolitikisht, Putini nuk më duket si një lojtar shahu. Ai preferon hockeyn, pa arbitër, ku goditjet me bërryl, rrëzimet