25/03/2014

Një problem i pazgjidhur për tre presidentë amerikanë. Mes premtimeve (të pambajtur) dhe tentativave Eshtë 4 prilli i vitit 2008. Gjatë një takimi në Bukuresht, George W. Bushi dhe Vladimir Putini diskutojnë për Ukrainën. Bushi do ta donte në Bashkimin Europian dhe në NATO, ku janë anëtarësuar tashmë disa vende

Avioni nuk duhej të ishte në atë rrugë drejt jugut. Mbetet një mister prej shtatë orësh. Në kabinë, një ekspert e ka cuar në atë drejtim Një radhë përpara “gate”: mbi tabelë është shkruajtur MH370 Kuala Lumpur-Pekin. Një fluturim si shumë të tjerë, një skenë që e njohim të gjithë,

Në një intervistë për të përjavshmen gjermane, Der Spiegel, Michael Hayden diskuton zbulimet për spiunimin e Gjermanisë nga SHBA, të bërë publikë prej dokumentave që nxorri Eduard Snoudeni, survejimin e udhëheqësve gjermanë dhe tensionet mes Berlinit dhe Uashingtonit. Michael Hayden, 69 vjec, ka qenë Drejtor i National Security Agency (NSA)