23/03/2014

STROBE TALBOTT* Roli i Putinit në atë përplasje ushtarake 15 vjet më parë mbetet mister, por sjellja e tij ishte e qartë atëherë dhe ka kuptim sot. Gjatë një vakuumi të rrezikshëm pushteti në Moskë – kur partneriteti mes Rusisë dhe Perëndimit ishte në një pikë kthese; kur forcat e

Nikos Konstandaras Pati shumë pak kënaqësi në Greqi javën që kaloi, kur një prej figurave publike më të shquara të Gjermanisë – Uli Hënesi, ish futbollisti dhe presidenti i skuadrës më të famshme në vend – u dënua për evazion fiskal, një krim që shtypi i tabloidëve gjermanë preferojnë ta