23/02/2014

Lista është shumë e gjatë. “Ka të pavërteta që prodhojnë rezultate pozitivë dhe të tjera që prodhojnë rezultate negativë. Mes këtyre të fundit janë Protokollët e Pleqësisë së Sionit, me të cilët jam marrë në librin tim të fundit. Më ka tërhequr gjithmonë teksti fals që, për shkak se të

Në natën e sheshit Majdan shkëlqen gërsheti i artë i Julia Timoshenkos. Por nuk është festë. E liruar nga burgu në fundin e një dite që ka përmbysur të gjithë historinë e Ukrainës, Julia qan. Dhe të paktën njëqind mijë vetë, të mbërritur në sheshin simbol të Kievit, preken bashkë

Alarmi më i fundit vjen nga Anglia. Që nga The Guardian, tek The New Statesman, mediat denoncojnë tendencën e Kryeministrit David Cameron për t’u rrethuar nga bashkëpunëtorë “etonianë”. Domethënë, që kanë dalë po nga ai Eton College ku u formua edhe ai. Përzgjedhja e drejtuesve të lartë të shtetit dhe