22/02/2014

Ditët e fundit, ka patur raportime për dicka shumë të rëndësishme që është duke ndodhur në botën e teknologjisë, dicka që sugjeron një të ardhme të ndryshme për të gjithë ne… të paktën deri në një farë mase. Në fakt, mund të kemi vite që kemi jetuar në këtë lloj

“BE ka bërë shumë, dhe sa kohë që ka qoftë edhe 5 përqind shanse për marrëveshjen, duhet provuar. Eshtë një sukses për popullin në Majdan. Por një shpërbërje e Ukrainës, ndonëse e pamundur, nuk është e mundur”. E thotë Adam Michnik, babai historic opozitës polake dhe ish perandorisë sovjetike. A

Njeriu që ka qenë deri tani kryetar i Bashkisë së Firences nuk ka nevojë të dalë nga pallati ku ka punuar katër vitet e fundit, për t’u gjndur përballë fytyrës së autorit të disa frazave që, përcaktojnë në mënyrë të përsosur karakterin e tij të paduruar. “Më mirë të jesh