19/02/2014

Politikëbërësit duhet të stimulojnë ekonomitë, nëpërmjet normave më të ulëta të interesit Disa analistë dhe zyrtarë publikë thonë se eurozona është futur më në fund në rrugën e rimëkëmbjes. Papunësia ka rënë disi, ndonëse me 12 % mbetet në nivele të lartë, dhe eurozona në tërësi pati një rritje ekonomike

Provoni të pyesni Google për Nietzschen. Cfarë donte të thonte me “duhet të kesh kaosin brenda vetvetes për të gjeneruar një yll që vallëzon?” Pyeteni në anglisht dhe mes rezultateve të parë do të keni një faqe të Yahoo! Answers ku një person me pseudonimin “lowpro7days” shkruan: “Nietzsche dashuron vallëzimin.

Mikheil Saakashvili Teksa Lojërat Olimpike Dimërore kanë nisur në Sochi, një aleat i ngushtë i Rusisë në Ukrainë po shtyp dhe godet protestuesit që kërkojnë demokracinë. Mund të falesh nëse mendon që ka ardhur ora e triumfit të autokratëve dhe tërheqjes së demokratëve, teksa udhëheqës nga e gjithë bota mblidhen

Nuk lë pas asnjë pronë që është e nevojshme të zotërohet. Shënimet personale të digjen. Kërkoj që këtë ta mbikëqyrë Don Stanislavi”. Kështu shprehej polaku i madh në testamentin e tij, në 6 mars 1979. Atëherë, përse janë shkelur këto kërkesa? Përse shënimet e tij nuk u dogjën, sic kërkoi?