16/02/2014

CIA ishte në kaos kur Tony Mendez erdhi e u ul në vendin e tij të punës mëngjesin tjetër. Njerëz rendnin nëpër korridore, me dosje dhe dokumenta në duar. Tryezat po mbusheshin me kabllogramë “të shpejtë” – mesazhet me prioritet më të lartë, që rezervoheshin vetëm për situata lufte 4

Ish kryeredaktori i El Mundo: “Nofullat e pushtetit janë gjithmonë të hapura për të përtypur, dhe krahu i tij është gjithmonë i shtrirë, që nëse është e mundur të shkatërrojë lirinë e mendimit, fjalës dhe të shkruarit”. Për mua, vërtetësia e këtij pohimi u konfirmua javën që kaloi, kur u

Ishte padyshim mobilizimi më i madh që nga fillimi i vitit. Por, turmat e organizuara nga shoqata “Manif pour tous” nuk arritën të përsërisin suksesin e manifestimeve të vitit 2013 kundër homoseksualëve. Në Paris, manifestuesit ishin 500 mijë sipas organizatorëve, por vetëm 80 mijë sipas llogaritjeve të prefekturës. Ndërsa në