15/02/2014

Pioneri i internetit, Marc Andreessen ka investuar pesëdhjetë milionë dollarë në monedhën virtuale. Dhe shpjegon përse Bitcoin premton një revolucion të ngjashëm me atë të kompjuterit personal në 1975 dhe internetit në 1993 Marc Andreessen Lind një teknologji e re misterioze, në dukje nga asgjëja. Por në të vërtetë është